|
|
Manado - Lembeh Endonezya Tasik Ria Resort 12 – 21 Kasım 2010
Manado, Endonezya’da Sulawesi adasının kuzeyinde yer almakta. Kuzey Sulawesi doğal, vahşi, el değmemiş güzellikleriyle meşhur... en önemlisi şaşılası sualtı yaşamıyla çok meşhur... Sualtı fotoğrafçıları, filmcileri ve biyologlarının vazgeçilmez dalış noktası... Bunaken adasındaki nefes kesici duvar dalışları, rengarenk bozulmamış yüzlerce mercan çeşitleri, Lembeh boğazındaki çamur dalışları, volkanik kumların arasına gömülmüş başka yerlerde görülmeyen çok farklı sualtı yaratıkları, bu bölgeyi dünyanın en iyi dalış noktalarından biri yapmış.
GEZİ PROGRAMI
1.Gün / 12 Kasım Cuma / İstanbul - Singapur SQ491 12:35 Singapur Havayolları ile Singapur'a hareket.
2.Gün / 13 Kasım Cumartesi / Singapur 07:15 Singapur'a varış.SQ5274 09:25 Singapur-Manado, 13:05 Manado'ya varış. Geceleme tam pansiyon Manado'da.
3.-8. Gün / 14-19 Kasım / Pazar-Cuma / Manado Manado’da 6 gün boyunca günde 3 tekne dalışı ve sınırsız kıyı dalışı, Lembeh’de 2 gün dalış. Manado'da tam pansiyon konaklama.
9.Gün / 20 Kasım Cumartesi / SQ5273 13:50 Manado'dan Singapur'a hareket, 17:10 varış.. SQ490 23:40 Singapur'dan İstanbul'a hareket.
10.Gün / 21 Kasım Pazar / İstanbul 07:20 İstanbul'a varış.
TUR ÜCRETİ 1 Kişi / Dalıcı: 1.855 Euro Non diver: 1.420 Euro
Ücrete dahil olan hizmetler: Tüm uçuşlar, Manado’da transferler, havaalanı vergileri, 7 gece Manado'da tam pansiyon konaklama, Manado'da 6 gün boyunca günde 3 tekne dalışı ve sınırsız kıyı dalışı, Lembeh’de 2 gün 6 dalış, Manado’da 15 dak. Jet lag masajı, hava tüpleri ve ağırlıklar.
Ücrete dahil olmayan hizmetler: Yurtdışı çıkış harcı, zorunlu seyahat sigortası (DAN da olabilir), vize ücreti, , içecekler, bahşişler, dalış malzemesi kiralama, Bunaken adasında doğal parka giriş ücreti (18 usd), gece dalışı (tekneyle çıkılıyor 36 usd), kara gezileri, Ankara-İstanbul-Ankara ulaşım, nitrox tüpü, kişisel harcamalar.
Vize: Endonezya'ya vize gerekiyor. Ayrıca pasaportun geçerlilik tarihinin ülkeye giriş tarihinden itibaren 6 ay olması gerekiyor. Türk vatandaşlarına sınır kapısında vize verme uygulamasına başlamıştır. 30 günlük tek giriş vizesi 25 USD dir.
Uçak ve havaalanı vergileri ücreti şuan alınmıştır. İleride bu fiyatların havayolları tarafından değiştirilme olasılığı vardır. Ucuş bedelininin tamamını ödeyen ödemeyi yaptıktan sonra bu değişiklikten etkilenmez.
Rezervasyon için 0.312.4252305 0.535.5585802 0.533.3844444 badim@badim.com.tr  Nitrox dalışı imkanı mevcuttur önceden bildiriniz lütfen Bir nitrox tüp alana ikincisi bedava
Caretta Turizm ve San. Tic. A.S. acenta no : 2340
|
|